Ministerul Educației al Republicii Moldova

Inspectoratul Şcolar Naţional

A A A

Atenție, concurs!

În rezultatul examinării dosarelor de concurs pentru ocuparea funcţiilor publice de:

·   Inspector principal, Direcţia Inspecțiela concurs au fost admiși candidații: Șevciuc Maria și Cioban Lidia.

·   Inspector superior, Direcţia Inspecție, la concurs a fost admis candidatul Șevciuc Alexei.

Proba scrisă pentru funcția publică de inspector principal, Direcția Inspecție, se va desfăşura vineri, 24 martie 2017, ora 10:00, în sala de ședințe a Inspectoratului Şcolar Naţional, Chișinău, str. Alecu Russo, nr. 1, et 11.

În legătură cu faptul că la funcțiile publice de specialist principal, specialist superior și specialist, Direcția Finanțe; inspector principal, inspector superior și inspector, Direcția Acreditare; specialist principal, Secția Juridică; specialist superior, Direcția Analiză și Monitorizare și specialist principal, Direcția resurse umane, comunicare și relații cu publicul nu a fost depus nici un dosar iar la funcția deinspector superior, Direcția Inspecție a fost depus un singur dosar, perioada de depunere a dosarelor de concurs se prelungeşte până la data de 28 aprilie 2017.

Detalii privind condiţiile de participare la concurs, termenul de depunere a actelor şi bibliografia concursului le găsiţi pe site-ul IȘN (www.isn.edu.mddirectoriul Despre noi, secţiunea Cariere) sau pe platforma Cariere.gov.md (http://careers.gov.md, domeniul Educație).

Telefon de contact: 022 106 942, persona de contact – Stînca Nadejda, șef Direcţia resurse umane, comunicare şi relaţii cu publicul.

21 martie 2017