Ministerul Educației al Republicii Moldova

Inspectoratul Şcolar Naţional

A A A

Concurs de Traduceri în România

Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare anunță cadrele didactice și elevii din învățământul general despre oportunitatea de a participa în data de 19 mai 2018 la ediţia a XV-a a Concursului Naţional de Traduceri “Corneliu M. Popescu”, competiţie şcolară unică în România.

Data-limită a înscrierilor este 12 mai 2018.

Ediţia 2018 a Concursului Național de Traduceri este înscrisã în Calendarul oficial al concursurilor NAŢIONALE școlare fără finanțare din partea Ministerului Educației Naționale (MEN), publicat pe site-ul edu.ro.

Ediţia 2018 - proba scrisă de la Vaslui - se va desfăşura pe cinci secţiuni: limba francezã, limba englezã, limba spaniolă, limba rusă şi limba italiană.

 

Menționăm că în ediţia 2018 va fi organizată și proba online la limba franceză şi limba engleză ca şi proba scrisă de la Vaslui. Proba online se va desfăşura în Sistemul Electronic de Management al Învăţării (LMS), http://lang-platform.eu/lms, produs intelectual al Parteneriatului Strategic Erasmus+, derulat în perioada 2015-2018, dublu-laureat al European Language Label în 2016 și 2017.

 

Înscrierea la concurs se face doar electronic, pe formularul disponibil la adresa https://goo.gl/forms/jpk6qb0LQpRsTB0y2 sau pe site-urile competiţiei.

Regulamentul Concursului Național de Traduceri, ediția 2018, poate fi accesat aici.

Instrucţiunile detaliate în vederea participării la proba online  vor fi transmise pe mail elevilor înscrişi şi profesorilor acestora, în perioada 12-15 mai 2018.

Pentru informaţii actualizate vizitaţi site-ul Concursului, site-urile partenere şi pagina de Facebook a Concursului.

 

http://lang-platform.eu/vaslui

http://translationscontest.blogspot.com

https://www.facebook.com/translationscontest/

http://lang-platform.eu/lms

 

 

 

Sunteți aşteptați la Traduceri 2018!