Ministerul Educației al Republicii Moldova

Inspectoratul Şcolar Naţional

A A A

Mesajul președintelui Agenției Naționale de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare cu ocazia încheierii anului școlar 2017-2018

Published on: Wed, 05/30/2018 - 11:19

 

 

        Sfârșitul anului de studii marchează momente de aleasă bucurie spirituală, sentimente de împlinire, de satisfacție și mândrie pentru cele realizate. Acest eveniment este un bun prilej pentru consemnarea rezultatelor pe care le-a înregistrat întreaga comunitate educațională.

 

         Pentru absolvenții de gimnaziu sau de liceu emoțiile sunt de nedescris. Acest moment are o semnificație aparte, înscriindu-se în șirul primelor reușite personale. Le dorim mult succes la examenele de absolvire și să rămână mereu temerari în atingerea scopurilor propuse și responsabili de deciziile asumate. Celor care se vor bucura de vacanța de vară le urăm să-și fortifice puterile și să-și lărgească orizontul pentru a reveni în forță la parcurgerea drumului anevoios, dar incitant al cunoașterii și descoperirii.

 

       Exprimăm recunoștință profundă cadrelor didactice care prin atitudine și perseverență contribuie zilnic la educarea generațiilor de elevi. Fiecare succes înregistrat de discipolii pe care îi ghidează reflectă multă dăruire de sine și responsabilitate în promovarea valorilor educaționale.

 

        Apreciem susținerea și implicarea părinților în sporirea calității procesului educațional. Valorificând parteneriatul cu școala sau grădinița, părinții devin mai aproape de educația și formarea copiilor ca oameni activi, integri, onești.

 

        Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare adresează tuturor actanților educaționali cele mai sincere felicitări cu prilejul încheierii anului de studii 2017-2018. Ne exprimăm încrederea că doar considerând educația o prioritate constantă, vom putea crea ziua de mâine a țării și vom făuri cea mai de preț avuție – potențialul intelectual al neamului.

 

 

 

         Cu aleasă prețuire,

                                                                                             Andrei Chiciuc,

                                                                                             președinte al ANACEC